Een van de vorige optredens op de haven in Oudeschild.
Een van de vorige optredens op de haven in Oudeschild. Foto: Jeroen Brom

Van Velzen en Pardoel op ijsbaan van Den Burg

Roel van Velzen, Gers Pardoel en de Handsome Poets treden zaterdag 2 juni op op de ijsbaan aan de Elemert in Den Burg. Daar wordt die dag vanaf 17:15 uur 'Op de ijsbaan' gehouden, de opvolger van 'Op de Haven' dat in 2016 (Bløf) en 2017 (Racoon) in Oudeschild werd gehouden. De organisatie wijkt dit jaar uit naar Den Burg in verband met de dijkversterkingswerkzaamheden bij de haven. Er komen ook optredens van de Texelse jeugdige band Tiddlewave en DJ Marco van Sambeek. Het feest wordt afgesloten met een Foute Party van Q-music.

De organisatie doet slechts 2500 kaarten in de verkoop. Dat zijn er 1500 minder dan een jaar geleden toen het optreden op de haven niet uitverkocht raakte. "We kunnen ons niet weer zo'n groot financieel risico permitteren, daarom hebben we gekozen voor deze opzet." De organisatie is in handen van Morten Eschweiler en Peter Koorn. Bij de vorige edities was ook Nick Ran betrokken, hij beperkt zich nu tot vrijwilliger.

De kaartverkoop start zondag 8 april om 20.00 uur via de website van Ticketmaster. Een link is te vinden op www.opdehaventexel.nl. De kaarten kosten €32,50 en in de voorverkoop €29,50.