Docenten Fabian Brink, Marco Jonker, Ton de Gee en Nils Lely.
Docenten Fabian Brink, Marco Jonker, Ton de Gee en Nils Lely. Foto: Gerard Timmerman

Texhi: Ga goed voorbereid naar het examen

De examens staan voor de deur. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Daarom helpt Texhi leerlingen om zich middels bijles optimaal voor te bereiden. Deze lessen zijn ook ideaal voor leerlingen die door één of meerdere onvoldoendes een vergroot risico lopen om te blijven zitten.

Per schoolvak wordt er in kleine groepen van een tot drie leerlingen bijles gegeven. Aan de hand van een intakegesprek wordt gekeken wat nodig is om te slagen of over te gaan naar het volgende schooljaar. De lessen zijn puur aanvullend en bedoeld voor leerlingen die het op eigen kracht niet rond krijgen.

"We houden de groepen bewust kleinschalig want daardoor kunnen wij een optimale begeleiding bieden. Privéles is ook mogelijk. De lessen worden aangepast aan de behoeftes van een leerling. De meeste leerlingen volgen één of twee lessen per week maar mocht blijken dat toch nog extra begeleiding wenselijk is, kan dat altijd."

Texhi is een initiatief van Marco Jonker, Fabian Brink, Ton de Gee en Nils Lely. De oprichters kunnen ook een beroep doen op meerdere vakspecifieke docenten, zodat er op iedere leerbehoefte ingespeeld kan worden. Wiskunde, economie, natuurkunde, scheikunde, geschiedenis en andere vakken.

De lessen vinden na schooltijd plaats in de Jozefschool in Den Burg.

Voor meer informatie en aanmelden: http://www.texhi.nl/examenvoorbereiding/