Pieter Konijn draait vanaf deze week in Cinema Texel.
Pieter Konijn draait vanaf deze week in Cinema Texel. Foto: Filmfoto

Nieuws voor jong en oud in Cinema Texel

Met Game Night en Pieter Konijn is er voor zowel jong als oud wat nieuws te beleven in Cinema Texel. Operaliefhebbers kunnen weer terecht bij een liveregistratie vanuit het Royal Opera House in Londen. Ditmaal met een compleet -Bernstein-programma.

Jason Bateman en Rachel McAdams werken samen in de door John Francis Daley en Jonathan Goldstein geregisseerde New Line Cinema actie-komedie Game Night. De hoofdrollen van Max en Annie worden vertolkt door Bateman en McAdams. Voor hun wekelijkse spelletjesavond voor koppels wordt de lat hoger gelegd wanneer Max's charismatische broer, Brooks (Kyle Chandler), een moord mysterie partijtje organiseert compleet met neppe schurken en FBI agenten. Dus wanneer Brooks wordt gekidnapped, hoort dat bij het spel... toch?

Pieter Konijn is de verfilming van Beatrix Potters tijdloze verhaal over de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn. De avontuurlijke held Pieter Konijn is geliefd bij meerdere generaties lezers. Nu krijgt hij de hoofdrol in de eigentijdse en stoere live-action animatiefilm voor de hele familie. De strijd tussen Pieter en meneer Verhoef om de moestuin loopt ontzettend uit de hand. Ook proberen ze allebei in de smaak te vallen bij hun lieve buurvrouw Bea.