Vurige Tangomuziek in de Waalderkerk

"Fantastisch pianotrio", zo prees Paul Witteman het gloedvolle Trio Escapada. De muziek van dit trio swingt als het leven zelf. Op zondag 25 februari speelt Trio Escapada om 15:00 uur in de kerk van De Waal.

"Met het programma 'Vuur!' neemt het trio de bezoeker mee door het repertoire van de overgave, de bezieling en de hartstocht. Op het programma staan o.m. Astor Piazolla's beroemde werken over engelen en duivels; tango's vol religieuze symboliek. Maar ook van Piazolla het prachtige Ave Maria. Daarnaast opzwepende vuurdansen van o.a. Manuel de Falla, die beelden oproepen van feestelijke rituelen. Ook speelt het trio eigen werk, van verstilde tot juist zeer opzwepende muziek – de passie barst uit elke noot", schrijft de organisatie van het concert in een persbericht.

Het trio speelde op podia en festivals in heel Nederland, waaronder het Concertgebouw in Amsterdam, TivoliVredenburg in Utrecht en Festival Wonderfeel in Hilversum. Ook traden zij op voor radio en televisie, onder meer in het programma Podium Witteman. Kaarten zijn voor €9,- verkrijgbaar in Den Burg bij Het Open Boek, Nauta Boek en de VVV, of online via www.texel.net en in De Waal bij Bert Kooijman, Hogereind 4.