Early man draait vanaf deze week in Cinema Texel.
Early man draait vanaf deze week in Cinema Texel. Foto: Filmfoto

Nieuws voor jong en oud in Cinema Texel

Volop nieuw aanbod in Cinema Texel. Zo zijn onder meer The Commuter, Early man en Bob de Bouwer Mega Machines te zien. Daarnaast wordt er op 7 februari weer een 'Ladiesnight' gehouden, ditmaal wordt de film Fifty Shades Freed vertoond.

The Commuter: Michael MacCauley (Liam Neeson) is verzekeringsverkoper en reist dagelijks per trein naar zijn werk. Als hij onderweg in contact komt met een mysterieuze vrouw, wordt hij door haar gedwongen de identiteit van een passagier te achterhalen. Wanneer Michael zich realiseert dat hij gevangen zit in een crimineel complot, begint voor hem een race tegen de klok...

Early man: Het stenen tijdperk versus het bronzen tijdperk. Early Man is de nieuwste familiefilm uit de studio van Wallace & Gromit, Chicken Run en Shaun The Sheep. Een hilarische komedie die zich afspeelt in het begin der tijden.

Fifty Shades Freed: Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in Fifty Shades Freed, de climax van het wereldwijd succesvolle Fifty Shades-fenomeen.

Bob de Bouwer: Scoop, Muck en Liftie zijn er helemaal klaar voor om Bob te helpen met de grootste klus die hij ooit heeft gedaan: een dam bouwen en een oude steengroeve veranderen in een waterreservoir voor Lentestad.