Benefiet Tesselhuus

Stichting Tesselhuus Benefiet houdt 3 en 4 februari een benefiet-event in verband met het 35-jarig bestaan van het Tesselhuus.

Een Diner Spectacle op zaterdagavond en een zeer feestelijk Jubileumontbijt op zondag, in Boutique Hotel Texel, Postweg 134 in Eierland. Het doel is om geld op te halen om ook in 2018 weer vakantieweken te organiseren voor mensen die dat hard nodig hebben. Per tafel (acht stoelen) kan een vakantieweek voor één deelnemer gefinancierd worden. De organisatie laat weten de laatste stoelen graag te willen vullen. Aanmelden kan tot vrijdag 2 februari 2018 op www.tesselhuusbenefiet.nl.

Een verrassend, vrolijk en ontspannen uitje. Het Diner Spectacle in Boutique Hotel Texel is een gastronomisch zeven gangen diner van het platteland en eiland. Gevarieerd vis, vlees en indien gewenst natuurlijk ook vegetarisch, compleet met wijnarrangement, optredens een verloting en een veiling. De organisatie legt de gasten volledig in de watten, op een informele manier, met een Texelse knipoog. Op het programma, onder leiding van de Texelse theaterman Cor van Heerwaarden, staan onder andere de Pauwergirls en Bernie's Bounce, afgewisseld met Texelse Pareltjes. Een feestavond met dresscode.

Het Tesselhuus organiseert jaarlijks vakantieweken voor mensen met een spierziekte, zoals MS en ALS, en reuma.