Verzamelpost in Stayokay

flexplek voor Texelaar en toerist

Valerie Jongeneel is in haar nopjes met de aanstaande verhuizing van de Verzamelpost naar Den Burg. De toekomst was onzeker toen duidelijk werd dat ze uit de voormalige Jan Drijverschool moesten vertrekken. Nu kan er weer vooruit gekeken worden. (vervolg pagina 1).

"We blijven mensen in contact brengen met elkaar. Zo lang we positieve verbindingen kunnen sluiten gaan wij gewoon verder. Stayokay is een perfecte gastheer voor ons platform, waardoor het niet alleen online maar ook fysiek kan worden voortgezet."

Toen hostelmanager Pepijn van der Mije vernam dat De Verzamelpost dreigde te moeten sluiten, heeft hij contact gezocht om de gezamenlijke mogelijkheden te bespreken. "Wij hebben de faciliteiten en zouden ons graag nog meer verbinden met lokale maatschappelijke initiatieven en ondernemers. Op deze manier geven we daar gehoor aan", vertelt hij. De locatie is 24 uur per dag geopend en heeft een receptie. Er wordt gewerkt met een strippenkaart-systeem. Hierdoor kan de flexwerker zijn of haar werktijden en werkplek zo flexibel mogelijk en naar eigen behoefte inzetten. Ook de centrale locatie biedt vele mogelijkheden. Naast alle faciliteiten is een plek in het centrum van Den Burg een lang gekoesterde wens van het initiatief. Jongeneel: "de Verzamelpost is een succesvol platform en zal mensen en initiatieven blijven verbinden. In de loop der jaren hebben we gemerkt dat bepaalde onderdelen van het initiatief onvoldoende uit de verf kwamen, of waar de tijd nog niet rijp voor was op Texel. Maar een plek creƫren waar ondernemende mensen elkaar inspireren en ontmoeten is wat we altijd hebben gedaan en daarom ook juist dit onderdeel van het initiatief willen voortzetten." Daarmee heeft Den Burg een nieuwe plek gekregen om te flexwerken, elkaar te ontmoeten en samen te werken. Van Texelaar tot toerist, van een commercieel tot maatschappelijk initiatief en van flexwerker tot de gast van het eiland. Mensen met interesse kunnen zich aanmelden via www.facebook.com/DeVerzamelpost middels een persoonlijk bericht of via een mail naar info@deverzamelpost.nl