Afbeelding
Foto: StayOkay

De Verzamelpost verhuist van Den Hoorn naar Den Burg

De Verzamelpost heeft een nieuwe locatie gevonden. Stayokay Texel biedt per 1 februari ruimte voor niet alleen de flexwerkers maar ook de sociale initiatieven. De ambities van beide partijen vormen een sterke basis om het initiatief in een meer eigentijdse vorm door te zetten. De verhuizing geeft gehoor aan de behoefte aan een centrale plek voor ondernemers en maatschappelijke initiatieven op Texel.

Stayokay omarmt het initiatief en biedt ruimte om deze te ontplooien. Zowel de verschillende openbare ruimtes als de zalen kunnen worden gebruikt. "Ook zal Stayokay de flexwerkers verschillende leuke extra's bieden; van een aangepaste menukaart tot de mogelijkheden om te printen of de zalen exclusief af te huren. Even snel naar een afspraak? Dan is er de mogelijkheid om een fiets te gebruiken. De centrale ligging, parkeergelegenheid, omliggende natuur, hedendaagse faciliteiten en korte afstand tot het centrum bieden de (sociale) ondernemers een prettig klimaat om hun werkzaamheden vanuit te verrichten", vertelt een dolenthousiaste Valerie Jongeneel. Zij is één van de initiatiefneemsters van De Verzamelpost.

Jongeneel zet het initiatief nu dus voort in een aangepaste vorm en geeft aan nog lang niet klaar te zijn met De Verzamelpost, ondanks dat de Gemeente Texel de deuren in Den Hoorn sluit. Meer over de Verzamelpost en de nieuwe locatie op pagina 9.