Trio Escapada 'VUUR' in de Waalderkerk

In de kerk van De Waal speelt zondagmiddag 25 februari vanaf 15:00 uur het Trio Escapada. "Met hun programma VUUR! zal dit trio de bezoeker meenemen door het repertoire van de overgave, de bezieling en de hartstocht."

"Op het programma staan onder meer Astor Piazolla's beroemde werken over engelen en duivels; tango's vol religieuze symboliek. Maar ook van Piazolla, het prachtige Ave Maria. Daarnaast opzwepende vuurdansen van o.a. Manuel de Falla, die beelden oproepen van feestelijke rituelen. Ook speelt het trio eigen werk, van verstilde tot juist zeer opzwepende muziek – de passie barst uit elke noot", laat de organisatie weten.

Met dit originele en persoonlijke repertoire en met een avontuurlijke performance onderscheidt Trio Escapada zich in het Nederlandse muziekleven. Zij speelden op podia en festivals in heel Nederland, waaronder het Concertgebouw in Amsterdam, TivoliVredenburg in Utrecht en Festival Wonderfeel. Ook traden zij op voor radio en televisie o.a. in het programma Podium Witteman.

Wie zich door dit trio wil laten meenemen kan een toegangskaartje kopen voor € 9,- in Den Burg bij Het Open Boek, Nauta Boek en VVV. In De Waal bij B. Kooijman, Hogereind 4.