Discozwemmen in het zwembad op De Krim.
Discozwemmen in het zwembad op De Krim. Foto: De Krim

Jeugdactiviteiten: kerstballen, discozwemmen en lasergame

Voor de Texelse jeugd worden deze week meerdere activiteiten georganiseerd.

Woensdag 19 december van 14:00 tot 17:00 gaan kinderen tussen zes en tien jaar oud in Time Out kerstballen versieren. Deze mogen na afloop mee naar huis worden genomen om thuis in de boom te hangen. Ook is er sjoelen, drinken en wat lekkers.

Discozwemmen

Op vrijdag 21 december om 19:00 uur gaat het dak eraf in het zwembad van De Krim. Het discozwemmen wordt georganiseerd door Vakantiepark De Krim, BuurtsportcoachTexel en Young4Ever. DJ Sebas van Liere zal net zoals vorig jaar muziek draaien. Young4Ever verzorgt gratis alcoholvrije cocktails in samenwerking met L!M!TS. Naast zwemmen zijn er diverse glijbanen en allerlei beweegactiviteiten in het zwembad. Het belooft een spectaculaire avond te worden. Kosten €6,- en het is voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs. Tickets verkrijgbaar via www.krim/zwembad met de volgende code: DISCOZWEMMEN

Lasergame

Vrijdag 21 december is ook het jaarlijkse lasergametoernooi op Vakantiepark De Krim. Dit keer wordt niet in teams gestreden, maar als individu. Wie even niet hoeft te spelen mag de midgetgolfbaan op. Kosten €4,- per persoon. In de pauze is er limonade. Deelname vanaf 8 jaar. Inschrijven via www.buurtsportcoachtexel.nl onder het kopje inschrijven.

Afbeelding