Senioren geven gul voor Support Rob

Een spontane actie van Seniorenvereniging Texel ten bate van 'Support Rob' tijdens kerstdiner heeft een mooi bedrag opgeleverd.

Vrijdag 14 december hield de seniorenvereniging in het Eierlandsche Huis het traditionele kerstdiner. Na het voorgerecht bleek, dat er even gewacht moest worden op het hoofdgerecht. Door een kleine miscommunicatie met de leverancier kwam dat een uur later. De aanwezigen wisten het extra uur met een aantal extra voordrachten grotendeels te overbruggen.

Alcoholische en niet alcoholische versnaperingen werden dit jaar aan de hand van consumptiemuntjes verstrekt. Na de voordrachten stelde de penningmeester voor daar per persoon nog twee muntjes aan toe te voegen. Dit leverde vanuit de zaal de opmerking op, dat een flink aantal mensen dan wel muntjes over zouden houden. Er werd voorgesteld om de overgebleven muntjes aan het eind van de avond te verzamelen en de geldswaarde te storten in het crowdfunding project 'Support Rob'. Aanvullend werd daarna nog opgemerkt, dat het natuurlijk niet alleen bij consumptiemuntjes hoefde te blijven. Beide voorstellen werden positief ontvangen.

Na telling kon de penningmeester meedelen, dat er een bedrag van €585,- op de rekening van 'Support Rob' kon worden bijgeschreven.