De actie voor Rob Daalder bereikt inmiddels ook de landelijke media, zoals hier De Telegraaf.
De actie voor Rob Daalder bereikt inmiddels ook de landelijke media, zoals hier De Telegraaf. Foto: De Telegraaf.

Hartverwarmend

De kerst moet nog beginnen, maar het groot aantal acties om geld in te zamelen voor een behandeling van Rob Daalder zorgen er voor dat het met de kerstgedachte op het eiland wel goed zit. Iedereen doet mee.

In de Evenementenhal Texel op De Krim is het zaterdag groot feest. Wie wel graag wil meehelpen, maar zelf geen idee heeft hoe dat te doen, heeft zo een uitstekende manier gevonden. De kaarten voor deze spetterende avond kosten €25,- en zijn te bestellen via Krim. "Er blijft niets aan de strijkstok hangen, alles komt ten goede aan Support Rob. Ook een deel van de horeca-inkomsten gaat naar de stichting", vertelt Frido Boom van de organisatie. Los van het goede doel, is het al een aanrader voor diegene die een leuke avond uit wil hebben. Er staat een afwisselend programma, waaraan de artiesten belangeloos meewerken. Er zijn optredens van The Polderman Brothers, Sam & The Tubeman, Boni Macaroni en Judith's Pianoshow. Kortom, voor ieder wat wils. Voor diegene die De Krim te ver weg vinden is er ook goed nieuws. Texel Tours sponsort het vervoer naar Evenementenhal Texel. Hieronder het opstapschema. De kosten zijn €5,- voor een retour. De opbrengst is uiteraard voor Stichting Support Rob. Reserveren is niet noodzakelijk. Kortom voor in totaal €30,- een geheel verzorgde avond, waarbij ook nog iemand geholpen wordt.

Opstapschema bus 1: 18:50 uur Veerhaven Texel; 19:00 uur Den Hoorn Goenga; 19:10 uur Den Burg Elemert; 19:20 uur De Koog Nikadel; 19:25 uur Midden Eierland / Texaco; 19:30 uur De Krim.

Opstapschema bus 2: 19:00 uur Oudeschild Zeilmakerij; 19:10 uur De Waal Rotonde; 19:15 uur Oosterend Bijenkorf; 19:30 uur De Krim

Bus gaat retour om 01:00 uur.

Marathonuitzending

Vijf jaar geleden maakten Sil van Heerwaarden en Aron Zeeman een 12 uur lange radio uitzending voor een goed doel. In die uitzending haalden ze bijna €4500 op. Dit jaar gaan ze dat lichtjes overdoen met een 24 uur durende marathonuitzending voor Support Rob. 28 en 29 december van 16:00 uur tot 16:00 uur zullen Sil en Aron live te horen zijn vanuit het voormalige bakkertje op de kruising Kogerstraat/Wittekruislaan. De uitzending wordt uitgezonden op radio Texel.

Afbeelding