Afbeelding
Foto: Job Schepers

Vernieuwde website,

tevens nieuwsbrief

Er zijn flink wat veranderingen binnen de Texelse Courant. De website van de Texelse Courant heeft een flinke make-over gehad, de digitale krant is verder ontwikkeld en bovendien kunt u nog makkelijker op de hoogte blijven van het lokale nieuws middels door u aan te melden voor de dagelijkse nieuwsbrief. Dit kan eenvoudig op www.texelsecourant.nl.

De website was wel toe aan een opfrisbeurt. In het nieuwe jasje staat het laatste nieuws prominenter bovenin, kunt u met één klik terug naar de homepage en kunnen abonnees van de online krant in één simpele stap naar de krant toe. Op de website in de komende periode ook meer ruimte voor bewegend beeld. Redacteur Job Schepers is hiervoor op cursus geweest. Dit resulteerde onlangs in filmpjes van de intocht van Sinterklaas en het Sinterklaasfeest in De Koog. De filmpjes zijn ook terug te zien op het Youtubekanaal van de krant. Heeft u mooie beelden gemaakt en vindt u het geen probleem als ze - met naamsvermelding - gebruikt worden in de montages. Stuur ze dan naar redactie@texelsecourant.nl.

De digitale krant

De digitale krant heeft een nieuwe reader gekregen met een mooiere bladermogelijkheid, u kunt nu ook tekst vergroten door middel van swipen met uw vingers op smartphone en tablet of een artikel aanklikken wat u wilt lezen waarna dit optimaal leesbaar opent.

Nieuwsbrief

De hele dag gewerkt en niets meegekregen? Via de nieuwsbrief krijgt u dagelijks het belangrijkste nieuws overzichtelijk in uw mail. Op deze manier hoeft u niets te missen van de laatste ontwikkelingen op Texel.

Meer dan nieuws alleen

Een hoop veranderingen dus, waarmee we de lezer nog beter proberen te bedienen. Daarnaast blijft het team van de Texelse Courant keihard werken om u ook de komende jaren weer te blijven voorzien van nieuws, achtergrond en human interest. Dit kunnen we natuurlijk niet alleen. Heeft u een nieuwstip of een idee voor een verhaal of een interview? Laat het ons vooral weten. Bovendien kunnen alle verenigingen een inlog krijgen voor de website om direct het verslag te delen. Al meer dan dertig verenigingen maken hier gebruik van. Meer over de ontwikkelingen binnen de Texelse Courant in de krant van vrijdag.