Het team dat winterkampioen is geworden.
Het team dat winterkampioen is geworden. Foto: Willem Oosterhof

Texel'94 O17-1 ongeslagen winterkampioen

Het eerste elftal van Texel'94 in de categorie O17 (jeugd onder de 17 jaar oud) is met overmacht winterkampioen geworden in de tweede klasse. Het team heeft negen wedstrijden gespeeld en met 27 punten de volle winst gepakt. Het lukte geen enkele tegenstander om het elftal te verslaan. "Zij waren duidelijk een maatje te groot." De laatste tegenstander was JVC uit Julianadorp, maar die kon met een 7-0 nederlaag in de tas terug op de boot naar huis. "Texel'94 O17-1 kan zich daardoor met 27 punten uit negen wedstrijden en een doelsaldo van 73 voor en 12 gaan opmaken voor de tweede zwaardere helft van het seizoen."

Op de foto bovenste rij van links naar rechts: Jacob van Heerwaarden (jeugdleider), Ewoud Bolt, Ben Daalder, Devin Koorn, Michael Sijmons, Iwen Seifert, Martijn van der Vis, Corné van Heerwaarden, Marnix Groothuis en Gert Pansier (trainer)

Onderste rij van links naar rechts: Barry Betsema (begeleider), Jarno Leijstra, Daniel Nieboer, Gijs Bosma, Jonas Ipenburg, Kayne Muller, Luca Smith en Bernard Ipenburg (begeleider).

Spelers Toon Pop, Wisse Blom, Ids Grisnigt en Rob Daalder (jeugdleider). ontbreken op de foto.