De Maxima's uit Den Hoorn.
De Maxima's uit Den Hoorn.

Burgemeesters bij tour Maxima's

van Den Hoorn naar Den Hoorn

Een bijzonder treffen op zondagmiddag 25 november in theater De Toegift in Den Hoorn. Het optreden van De Maxima's uit Den Hoorn wordt opgeluisterd door een ontmoeting tussen burgemeester Rodenburg uit die gemeente en burgemeester Uitdehaag.

Een tournee van Den Hoorn naar Den Hoorn en terug in één dag. De band komt uit Den Hoorn in Zuid-Holland en heeft daar een lokale hit met een nummer over hun dorp. Speciaal voor de Hoornders op Texel is er een nieuwe versie van dit lied gemaakt waarin alle hoogtepunten van het dorp Den Hoorn aan bod komen. Het lied is het afgelopen weekend met veel succes gepresenteerd op Radio Texel bij Effe Jagger.

De Maxima's worden vergezeld door 60 fans uit Den Hoorn (Z-H). Ook hun burgemeester Rodenburg komt mee en ontmoet burgemeester Uitdenhaag. De Maxima's spelen regionale nummers, van dáár maar ook van hier. De band staat bekend om het afwisselende repertoire. Zelfs een Russisch nummer gaan ze niet uit de weg. Het ziet er dus naar uit dat Hoorders in Den Hoorn andere Hoornders gaan ontmoeten. Aanvang 16:00 uur.