Meidenavond in Time Out,

discozwemmen in kerstvakantie

In jongerencentrum Time Out aan de Wilhelminalaan in Den Burg staat op woensdag 28 november een meidenavond op het programma.

De Time Out is dan vanaf 19:00 uur alleen toegankelijk voor meiden. Er komt een visagiste en een masseuse. Make-up, nagels lakken, een fotoshoot, masseren van de nek en de schouders en 'Just Dance' staan onder meer op het programma. De toegang is gratis, opgeven niet nodig.

Op vrijdag 21 december worden weer twee activiteiten voor de jeugd gehouden. Voor kinderen vanaf 8 jaar is er een lasergametoernooi van 16:00 -19:00 uur op Vakantiepark De Krim. "Dit jaar strijden we niet in teams, maar individueel. Wanneer ze rust hebben bij het lasergamen, mogen zo ook gebruik maken van de midgetgolfbaan. Daarnaast is het toernooi inclusief limonade", laat Young4Ever weten. De kosten bedragen €4,-. Inschrijven kan via de website www.buurtsportcoachtexel.nl onder het kopje inschrijven.

Voor de jeugd op het voortgezet onderwijs is er discozwemmen. Er komt weer een dj komen en anders dan vorige jaren worden er gratis alcoholvrije cocktails geschonken en zijn er spelactiviteiten in het zwembad. "We zorgen dat het dak eraf gaat!" Het discozwemmen is van 19:00 tot 22:00 uur. De kosten voor het discozwemmen bedragen €6,-. Inschrijven via www.dekrim.nl/zwembad. Vergeet niet de code DISCOZWEMMEN in te voeren.