blok 1
blok 1 Foto: Tijn Zeeman

De Waanzin in beeld

De achtste editie van de Waanzin speelde zich dit jaar in de eerste twee blokken af rond De Cocksdorp en in Waalenburg. Na een korte nachtrust in sporthal Ons Genoegen ging het spektakel verder in de omgeving van Oudeschild en sloot af met een blok in De Koog en Eierland.

1. Het team Brandweer Texel van Mariska Witte, Glenn van Ginkel, Pepijn Kooiman en Martijn Kooiman bij het KNRM-station nabij De Cocksdorp. Zij wisten net als vorig jaar de Waanzin te winnen. Tweede werd het team 'Op goed geluk' met Marcel Verhagen, Bas Schaatsenberg, Marc van Heerwaarden en Dennis Kuiper. Derde werd het team B.U.V.O.V.V. bestaande uit Dick Hooijschuur, Bart Tuitman, Nienke Eijpe en Fedor van Elk (Foto: Tijn Zeeman.)

2. Blokarten op het strand bij de vuurtoren (Foto: Ed Witte).

3. De bijna honderd deelnemers verzamelen zich in de nieuwe evenementenhal op De Krim (Foto: Ed Witte).

4. Cor Zijm werd zaterdag 3 november 62 en was daarmee wederom de oudste deelnemer. Dat het hem nog soepeltjes afgaat, is te zien aan zijn vaardigheden op dit elektrische skateboard bij Tatenhove in Oudeschild (Foto: Hanneke Roeper).

5. Team Giel - bestaande uit Steijn Brouwer, Timo Geus, Michiel Daalder en Sil van Heerwaarden trotseert de zeephelling bij 'het bossie'. Het team won het jongerenklassement (Foto: Hanneke Roeper).

6. Yvo van der Vis 'fierljept' over het water bij camping De vrije vogel. De post werd gesloten nadat zijn teamgenoot Vos Dros zijn onderbeen brak. (Foto: Ed Witte)

7. Twee uurtjes slapen in sporthal Ons Genoegen in Den Burg (Foto: Ed Witte).

8. Twee echt Texelse evenementen ontmoeten elkaar in het huis van Bart Boon in De Cocksdorp. Waanzin en Ouwe Sunderklaas (Foto: Ed Witte).

9. Met een vlieger de meeuwen van pionnen proberen te slaan op het nieuwe Ceres (Foto: Hanneke Roeper).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding