SV Oosterend doet goede zaken

SV Oosterend heeft in de uitwedstrijd zondag tegen VZV goede zaken gedaan. De Texelaars wonnen met 1-3.

Vorig jaar speelde VZV nog in de vierde klasse. In 't Veld voltrok zich een mooie en spannende eerste helft met fraai voetbal van beide kanten. Oosterend was de betere ploeg en voetbalde zorgvuldiger. De rust gingen de teams in met 0-1 dankzij een doelpunt van Marijn Bakker.
De tweede helft begon VZV sterk maar dit leverde geen echte kansen op. Na een kwartier spelen werd Oosterend onderuit gehaald in de zestien. De toegekende penalty werd mooi ingeschoten door Jeroen Abma. Tien minuten voor tijd maakte de thuisploeg de aansluitende treffer en werd het nog billen knijpen. Drie minuten voor tijd maakte Myron Helleman een einde aan de spanning en schoot de 1-3 in het doel. Een verdiende overwinning voor Oosterend dat nog geen puntverlies heeft. Zondag thuis tegen Oudesluis.