De Koog gelijk tegen Geel Zwart

Nummers 2 en 1 van de 4e A klasse speelden zondag in De Koog tegen elkaar. Op voorhand een interessant duel. Zowel Geel Zwart als De Koog hadden afgelopen weken een aantal keer met ruime cijfers gewonnen. De Koog had in het begin van de eerste helft het betere van het spel. Met een pegel op de paal van Joren Bakker waren zij dichtbij een openingstreffer. Ook Lucas Ipenburg was met een kopbal uit een voorzet van Yorgo Helleman onfortuinlijk. Doelpunten bleven uit, tot de slotfase. In de 88e minuut was het even schrikken voor de eilanders. Na een snelle pass door het centrum van de Koger defensie, kreeg een tegenstander de bal en schoot snel door de benen van de uitkomende keeper Eddy Witte in het doel: 1-0. Dat was een domper voor de thuisploeg, maar al gauw rechtte De Koog de rug. In de extra tijd, na een sublieme voorzet van Yorgo Helleman was het Sander de Haan die via een kopbal een punt op het eiland hield. Eindstand: 1-1