Michael, Janny en Jan Dupon.
Michael, Janny en Jan Dupon. Foto: Jeroen van Hattum

Ramen lappen voor intocht van Sinterklaas

De familie Dupon van schoonmaakbedrijf Dupon staat er klaar voor: zaterdag 27 oktober gaan ze een dag lang belangeloos op pad om ramen schoon te maken ten bate van de intocht van Sinterklaas op zaterdag 17 november. De familie Dupon kwam op het idee, nadat tijdens een vergadering van Winkelhart van Texel (de ondernemersvereniging van Den Burg) de intocht ter sprake was geweest.

Jan, Janny en zoon Michael zijn zaterdag 27 oktober de hele dag op pad in de hoop zoveel mogelijk ramen schoon te maken. Mensen bij wie de ramen worden gelapt, mogen zelf bepalen hoeveel ze geven voor de intocht van Sinterklaas. "Het geld gaat in een emmer en die leveren we af bij de ondernemersvereniging." Die heeft aangegeven de opbrengst van de schoonmaakactie te verdubbelen. De familie Dupon wijst erop dat het om de buitenramen gaat bij particulieren.

Texelaars die mee willen doen aan de actie voor het goede doel, kunnen zich aanmelden bij Michael Dupon op 06-10782347. "We hopen uiteraard op een zo hoog mogelijke opbrengst voor de intocht van Sinterklaas."