Nipt verlies voor zaalvoetballers

De zaalvoetballers van Texel Futsal hebben vrijdagavond met 7-6 verloren van het Veerhuys uit Hoorn. Het was voor Texel al meteen aan het begin van het seizoen een cruciale wedstrijd, omdat het Veerhuys dé favoriet is voor de eerste plaats van de eerste divisie van het zaalvoetbal. Texel stond al snel met 2-0 achter, maar wist dankzij drie doelpunten op een rij met een voorsprong de rust in te gaan. In de tweede helft kwam het Veerhuys alweer snel op voorsprong, maar Texel liet eveneens zien niet voor niets te streven naar een plek in de top drie. De ploeg kwam terug tot 7-6, maar het lukte niet meer om een gelijkspel uit de wedstrijd te slepen. Volgens coach Martijn de Veij zit er echter "muziek in het seizoen" zoals hij zijn ploeg zag spelen. Komende vrijdagavond speelt Texel weer thuis in sporthal Ons Genoegen in Den Burg. FC Marlène uit Heerhugowaard is vanaf 20:45 uur de tegenstander.