Afbeelding
Foto: Willem Sangers

1. Daisy Jimmink en Kely Ellen uit Den Burg, twee deelneemsters aan de '6 van Den Hoorn' komen voorbij het centrum van Den Hoorn. Kely pakte de 32ste plaats, Daisy de 45ste plaats.

2. Jordy Vinke uit Oudeschild (in het zwart) die zevende werd op de 21 kilometer en daarmee de hoogst genoteerde Texelaar op die afstand was.

3. Maikel van de Gracht (groen shirt) en Coen Schoonheden (rood shirt) passeren Den Hoorn. Speakers Marco en Robin van Sambeek omschreven hen bij de finish op de Groeneplaats als twee bepalende gezichten voor het hardlopen op Texel. Coen werd 59ste op de 21 km, Maikel pakte de 74ste plaats.

4. Tuan Do, die al jaren loempia's verkoopt op Texel en een fervent hardloper is, werd 25ste op de 21 kilometer.

5. De lopers staan klaar op het autodek van de Dokter Wagemaker om van start te gaan voor de twaalfde editie van de Texel Halve Marathon.

6. In het blauw Piet Kooij uit De Cocksdorp. Hij finishte binnen het uur (57:40 minuten) op de Groeneplaats.

7. DEK zorgde volgens goed gebruik voor de muziek tegenover Goënga in Den Hoorn. Het zorgde voor een gezellige sfeer voor zowel de lopers als de toeschouwers die de deelnemers langs de kant stonden aan te moedigen.

8. Annie Brouwer en Jan van Dijk uit Oosterend passeren Den Hoorn. Zij liepen allebei de 21 kilometer binnen de twee uur (1:59:47) en waren daar erg blij mee.

9. De medailles die klaar hingen op de Groeneplaats voor alle lopers. Het waren deze keer weer mooie medailles waarop zowel Texel als de boot waren afgebeeld. Vorig jaar ging dat even mis, maar dat euvel was dit jaar hersteld waardoor de lopers een fraaie Texelse herinnering aan het evenement overhielden.

Alle uitslagen van de 6,10 en 21 kilometer en de Kidsrun zijn terug te vinden op www.texelhalvemarathon.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding