G-team onderuit tegen Koedijk

Het G-team van Texel is ook in het tweede competitieduel onderuit gegaan. De manschappen verloren op eigen terrein met maar liefst 1-6 tegen Koedijk G3.

Texel begon zeer matig aan de wedstrijd en maakte veel slordige fouten. Het keer op keer missen van de bal leverde al snel een 0-3 achterstand op. Na 20 minuten leek Texel een eerste doelpoging te creëren. Zo speelde Ricardo de bal kort op Adriaan. Die vervolgens naar binnen sneed, maar de bal met een bekeken schot in het zijnet plaatste. Na rust kreeg Texel opnieuw snel een tegendoelpunt te verwerken. Via de zijkant werd bal strak over de grond voorgegeven waardoor de spits de bal alleen hoefde aan te raken om de vierde treffer op het scorebord te zetten. Daarna was het vooral Texel dat van Koedijk de mogelijkheid kreeg om enkele kansen te creëren. Zo wist Anton een aanval van Koedijk te pareren en kwam de bal via Twan per toeval terecht bij de spits Boyd, die bedacht zich niet en legde bal panklaar voor Kees, die de bal in het doel punterde. Texel had recht op meer doelpunten, maar had het geluk niet aan hun zijde. Zo zag Kees zijn inzet, na een geweldige pass van Dave, fantastisch gered worden door de Koedijkse keeper. Een moment later wist Koedijk twee keer te scoren waardoor de eindstand op 1-6 werd gezet.