Tevokodames blij met twee punten

In de lastige uitwedstrijd bij Smashing 72 uit Diemen hebben de dames van Tevoko goede zaken gedaan. De dames moesten pas in de vijfde set capituleren: 3-2.

Tevoko begon strijdlustig aan de wedstrijd. Het ging lang gelijk op, maar door een goede service beurt van Smashing pakten de dames uit Diemen de eerste set met 25-16. In de tweede set kregen de Texelse dames meer vat op de services en hierdoor pakte Tevoko een kleine voorsprong, maar in een spannende eindfase waar de dames een setpoint kregen, werden er net de verkeerde keuzes gemaakt en hierdoor ging de tweede set verloren met 27-25.

Tevoko bleef vertrouwen houden in een setwinst en speelde vrijuit waardoor de dames uit Diemen fouten begonnen te maken. Tevoko pakte een voorsprong en gaf die niet meer uit handen. De derde set werd met 21-25 gewonnen. De vierde set was eveneens voor de Texelse dames en deze werd gewonnen met 20-25.

Door het behalen van 2 punten waren de dames zo enthousiast geworden dat de concentratie inzakte en hierdoor werden vele fouten gemaakt. De vijfde set ging in korte tijd verloren met 15-5.