Café Brainstorm

in De Buureton

In De Buureton aan de Beatrixlaan in Den Burg wordt op 17 september vanaf 19:15 'café Brainstorm' gehouden. Tijdens de avond aandacht voor niet-aangeboren hersenletsel (NAH), zoals CVA, Parkinson en MS.

"Jaarlijks krijgen maar liefst 135.000 mensen in ons land te maken met de gevolgen van hersenletsel. Bijvoorbeeld door een val met de fiets, een auto-ongeluk, een beroerte, een hersentumor of een chronische ziekte. De impact die het op hun leven heeft is vaak enorm. En niet alleen op henzelf. Ook partners en andere naasten krijgen te maken met de gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel."

Daarom organiseren Therapie Wolf en Texels Welzijn enkele malen per jaar informatie- en ontmoetingsbijeenkomsten rond NAH in het zogenaamde 'Café Brainstorm Texel'. De inloop is vanaf 19:15. Om 19:30 worden op een ontspannen en speelse wijze ervaringen en inzichten gedeeld in kleinere groepen.

Voor aanmelding of vragen kan men contact opnemen met Therapie Wolf, bel 312342 of mail info@therapiewolf.nl of Texels Welzijn, bel 312696 of mail welzijn@texelswelzijn.nl.