Lasershows op SunBeats in 2017.
Lasershows op SunBeats in 2017. Foto: Paal 17 Events/Stefan Krofft

Jubileum SunBeats

Op het strand bij paal 17 wordt aanstaande zaterdag vanaf 17:00 uur voor de vijftiende keer het dancefestival SunBeats Beach Festival gehouden. Traditiegetrouw een feestje waarbij het tot in de late uurtjes gezellig blijft.

"Niemand minder dan Fedde Le Grand prijkt als headliner op het affiche van SunBeats 2018. Maar er is meer dan alleen Fedde Le Grand. Voor de vijftiende editie van SunBeats maken de heren van Chocolate Puma de overtocht naar het Ibiza van het noorden. Zo ook Soulvation, House4Pleasure, Mell Tierra, DJ Rose en Gio Goose. Laatstgenoemden behoren al jaren tot de vaste line-up en mogen ook zeker tijdens het jubileum niet ontbreken", zo maakte de organisatie dit jaar de line-up bekend.

Fedde Le Grand

Fedde Le Grand wordt gezien als één van de meest toonaangevende personen in de House scene. Zijn invloeden zijn terug te vinden in de hele elektronische dance industrie. Le Grand behoort volgens de prestigieuze DJ Mag Top 100 al bijna een decennium tot de meest invloedrijke DJ's, is bekroond met ontelbaar veel awards en heeft remixes gemaakt voor de allergrootsten in de muziekindustrie.

Het Nederlandse Power-house duo Chocolate Puma weet hoe ze klassiekers moet droppen. Klassiekers; ze hebben de term nagenoeg zelf uitgevonden. Het duo begon namelijk al in de vroege jaren '90 met het produceren van muziek. Muziek waarmee zij club hits scoorden onder verschillende namen. De meest bekende zijn waarschijnlijk The Goodmen en Jark Prongo. Een snelle zoektocht op het internet resulteert al snel in een heerlijke collectie met de allerbeste oldskool house muziek op.

Soulvation, bestaande uit Ronald Molendijk en Erland Galjaard, is geen onbekend duo voor het festival. De heren betraden meermaals het podium tijdens SunBeats en zullen het strand tijdens de vijftiende editie wederom op zijn grondvesten laten schudden. Soulvation equals hard-hitting beats, pushende bass-lijnen en mooie akkoorden.

Kom op de fiets

"De voorspellingen zeggen dat er weinig wind zal zijn dus ideaal fietsweer. Daarnaast gaan alcohol en verkeer niet samen dus laat de auto alsjeblieft staan! Mocht je 's nachts niet op de fiets naar huis willen, kun je altijd een taxi pakken en de volgende dag je fiets halen want ook dan wordt het prachtig weer! (goed excuus om lekker op het strand uit te rusten van een nacht feesten)", adviseert de organisatie de bezoekers. Aan andere tip die de organisatie meegeeft is om je in te smeren. "Als we het weerbericht mogen geloven wordt het tot laat in de avond behoorlijk zonnig."

Tickets

Er zijn volgens de website www.sunbeats.nl nog tickets beschikbaar, deze zijn online te bestellen. Op deze site is ook meer informatie over de acts en het festival te vinden. het festival begint als gezegd om 17:00 uur en duurt tot een uur of 2:00 's nachts.