Teams Heri Hodie handhaven zich

De tennissers van Heri Hodie uit De Cocksdorp speelden dit voorjaar met twee teams in de voorjaarscompetitie. Een damesdubbelteam in de eerste klasse, afdeling 2 en een herendubbelteam in de derde klasse 50+, afdeling 2.

Beide teams kunnen terugkijken op een prettig verlopen competitie. Ze wisten zich allebei in de middenmoot van hun poule te handhaven. Spelplezier en gezelligheid kenmerkten hun competities.

Het damesteam zat in een poule van zeven teams. Het team bestaande uit Corrie Ranzijn, Ria Zoetelief, Ditte Westdorp, Marjolein van Steen, Celine de Graaf en Mieke van den Bent behaalde een vierde plaats. Ze stonden hiermee op slechts drie punten verschil met de nummer één, tennisvereniging De Ballen uit Schagen.

De heren behaalden een gedeelde vierde/ vijfde plaats met veertien wedstrijdpunten in een poule met acht teams. De plaats wordt gedeeld met tennisvereniging Juliana uit Hoorn. Het team bestaande uit Hans Schraag, Frans Stolk, Harry Ranzijn, Bep Vonk, Ties Reuvers, Robbert van den Bent en reservespeler Piet Jan Stolk startte erg sterk, maar zakte in het laatste deel van de competitie terug. Het team van Wings uit Blokker wist in deze poule met vrij grote overmacht de titel te pakken.