Zomerzout

Kunstenaarsvereniging ZOUT gaat op 3 juni van start met "ZOMERZOUT". De expositie is te bewonderen in de nieuwe expositieruimte bij Kinderboerderij Texel aan het Paelwerck in Den Burg.

ZOUT is dit voorjaar een samenwerkingsverband aangegaan met Kinderboerderij Texel (voorheen KOTEX). Een deel van de voormalige tentoonstellingsruimte is door ZOUT geschilderd en ingericht als vaste expositieruimte onder de naam "Kunst-lokaal ZOUT". ZOUT en Kinderboerderij Texel zijn verheugd over de prettige samenwerking. De verwachting is dat ZOUT en de kinderboerderij elkaar onderling zullen versterken, o.a. door het samen aantrekken van bezoekers.

Na een 'Generale Repetitie' in mei, waar veel enthousiaste reacties van bezoekers op zijn gekomen, is het nu tijd voor de eerste officiƫle expositie "ZOMERZOUT". Het belooft een spectaculaire expositie te worden met veelal nieuw en gevarieerd werk van ZOUT-leden. Zeer de moeite waard om te bekijken en meteen het nieuwe "Kunst-lokaal ZOUT" met een bezoek te vereren. DE vereniging hoopt veel bezoekers te mogen ontvangen.

De expositie is dagelijks te zien van 3 juni tot en met 1 juli van 11:00 uur t/m 17:00 uur. Adres: Paelwerck 9. Ingang aan de Abbewaal (richting Gamma). Parkeren aan de Abbewaal of op de parkeerplaats bij de rotonde Waalderstraat/Bernhardlaan.