V.l.n.r: Walter Oskam , Ferry Hoveling,  Jacques Deppe, Ynte Adema, Hans de Porto en Shaju Devassy.
V.l.n.r: Walter Oskam , Ferry Hoveling, Jacques Deppe, Ynte Adema, Hans de Porto en Shaju Devassy. Foto: Deuce

Tenniscompetitie nadert zijn einde

Met nog een competitieweekend voor de boeg wordt het voor het eerste en tweede heren team van Deuce een lastig verhaal om zich te handhaven in de derde klasse.

Beide teams kregen weer een dik pak slaag, Deuce 1 verloor 5 – 1 tegen HTC alleen Tom de Lugt wist een punt uit zijn enkel te halen, hetzelfde deed Maurice de Groot in zijn enkel tegen Julianadorp Deuce 2 verloor ook met 5 – 1. Beter gaat het met Deuce 3 en Deuce 5, beide teams zijn nog volop in de race om het kampioenschap. Captain Ryan van Heerwaarde van Deuce 3 denkt dat het kampioenschap dit jaar gaat lukken. Het team is de laatste wedstrijd niet compleet, maar er is alle vertrouwen in Remko Spelde, Cees van Heerwaarde, Barry de Vries en Robbert Saal. De heren verspeelden dit weekend geen punt tegen Hoogkarspel 6 – 0 voor Deuce 3.

Ook bij het team van Stijn Visser is er vertrouwen in een goede afloop volgende week, Deuce 5 won weer al zijn wedstrijden tegen Warmenhuizen 6 – 0. Deuce 4 komt waarschijnlijk op de derde plek uit, dit weekend won Rick Westerlaken wederom zijn enkel en ook zijn dubbel met Pascal Saal, Jesper Arkenbout haalde het derde punt binnen tegen 't Zijpke, de heren speelde 3 – 3. Ook Deuce 6 had een goed weekend door 3 – 3 te spelen, Rieuwert Pol beleefde een prima weekend door zijn enkel en ook dubbel te winnen. Het belangrijke 3e punt voor het gelijk spel tegen 't Zand werd binnen gehaald door Dennis Vonk in zijn enkel.

Alle uitslagen op een rijtje: HTC – Deuce 1 5-1; Deuce 2 – TVJ 1-5; Santana – Deuce 3 0-6; Deuce 4 – T Zijpke 3-3; Deuce 5 – Warmenhuizen 6-0; Deuce 6 – T Zand 3-3; T Zand – Deuce 7 6-0; Topspin – Heren 45+ 4-2; Dames 1 vrij; Dames 2 – Tulp 5-1; Dames 3 – Zeemacht 1-5; Topspin – jeugd 1 6-0; St Pancras – Jeugd 2 5-1