De 3JS treden op vrijdag 15 juni op tijdens
De 3JS treden op vrijdag 15 juni op tijdens "Live aan Zee" in de tent van de Ronde om Texel. Foto: ROBERT GORT

Rond de 41ste editie van de Ronde om Texel op zaterdag 16 juni is voor in de tent een muzikaal programma samengesteld.

In het verleden traden veel artiesten en bands op in de Rondetent. De afgelopen jaren is het vrij stil geweest, daar komt verandering in. Voor de 41ste editie heeft de organisatie in samenwerking met Paal 17 Events een uitgebreid muzikaal programma samengesteld, met als headliner het Nederpop-trio de 3JS op de vrijdagavond van "live aan zee".

"Live aan Zee" wordt op de donderdagavond afgetrapt met een Texels onderonsje. De heren van Gone To The Beach en de L-Stars zullen hun opwachting maken tijdens deze Texelse avond. Laatstgenoemde formatie bestaat uit Ron de Vries, Sil van Dijk en Marije Schoo. Een nieuwe band met bekende gezichten, bekend van de Texelse coverband Switch.

Op de vrijdag zal het spreekwoordelijke dak er als vanouds afgaan wanneer het Nederpop-trio de 3JS het podium bestijgt. Door hun deelname aan tv-programma's als De Zomer Voorbij, De Beste Zangers van Nederland en ook de vele items bij programma's als DWDD, hebben de 3JS zich al van alle muzikale kanten kunnen laten zien en ondertussen zijn ze met hun eigen muziek nooit meer van de radio weggeweest. DJ Marco van Sambeek stoomt het publiek vanuit zijn "Vinyl Van" klaar voor de 3JS. Tussen de sets door zullen de heren van Sam and the Tubeman het publiek meenemen op een roadtrip door de 80's en 90's.

Op zaterdagavond neemt Kees Klaassen het muzikale stokje over met zijn coverband de Fantastic 4. Klaassen, beter bekend als de frontman van "Flair" speelt met de Fantastic 4 de sterren van de hemel.

"Live aan Zee" is donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 juni, op het strand van Paal 17. Toegang is gratis.

Afbeelding