Jowie Bakker kampioen 2018

Jowie Bakker is kampioen geworden van biljartclub T.O.G. die haar wedstrijden speelt in De Witte Burcht in Den Burg.

Dinsdag 24 april was de laatste dag van het seizoen. Na een enerverende laatste wedstrijddag, waar alles nog mogelijk was, werd winnaar de heer Jowie Bakker met 162 punten. Op de tweede plaats gevolgd door zijn broer Theo Bakker met 161 punten. Voor de derde plaats waren twee gegadigden met ieder 146 punten. Door het betere gemiddelde werd Dirk Biesboer uiteindelijk derde, tevens had hij in deze competitie de meeste winstpartijen gemaakt..

In dit seizoen werd het hoogste gemiddelde gehaald door Henk Spigt met 2,259 hetgeen een mooi resultaat is. De hoogste serie werd dit seizoen behaald door Jowie Bakker met 23 caramboles.

Tijdens deze laatste middag werd er lekker nagezeten onder het genot van een glaasje drinken en werd nog even terug gekeken op het afgelopen seizoen. Men vond het jammer dat het aantal leden afneemt. Veelal komt dit door natuurlijk verloop wat erg jammer is.

De vereniging zou het heel fijn vinden enkele nieuwe leden tegemoet te zien. Ook vrouwelijke leden zijn van harte welkom. Mocht men de biljartsport niet zo goed onder de knie hebben, dan zijn de leden behulpzaam en men wordt daarbij geholpen. Ook voor een stuk sociale contact is het heerlijk.