Stichting Peperhof opent op zaterdag 28 april het nieuwe seizoen.
Stichting Peperhof opent op zaterdag 28 april het nieuwe seizoen. Foto: Archief Texelse Courant

Peperhof opent eerste expositie

In De Peperhof in Oosterend wordt zaterdag 28 april om 13:00 uur de eerste expositie van dit seizoen feestelijke geopend. De expositieruimte in de voormalige kerk aan de Pepersstraat is open van dinsdag tot en met zaterdag van 13:00 tot 15:30 uur.

Jan van der Vis, voorzitter van de Stichting Peperhof, houdt een openingspraatje, waarnade nieuwe expositie is te bezichtigen. Daarbij zorgt de Oosterender band The GAF voor de muzikale omlijsting. Tijdens de expositie die duurt tot en met 26 mei is werk te zien van Jaap Witteberg (schilderijen), P.J. van der Pol (etsen en tekeningen), Hilde van der Kamp (schilderijen en beelden), Ineke Witte (tassen, onder meer van koeienhuiden), Susan Kunenborg (schilderijen), Anne van Hilsten (schilderijen en beelden), Marloes van der Vis (lino's en etsen), Frits van Nimwegen (schilderijen), Jan en Duwie Bakker (foto's en keramiek) en Hendrien Landeweer (beelden).

De Peperhof doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne, waarbij van 8 tot en met 28 kan worden gestemd op een vereniging of stichting die men een warm hart toedraagt.

De Peperhof roept alle Oosterenders op een kunstwerk te maken dat met Oosterend Present kan worden geƫxposeerd.