Pim de Lugt in duel met een tegenstander van 't Knooppunt.
Pim de Lugt in duel met een tegenstander van 't Knooppunt. Foto: Willem Sangers

Texel stelt nacompetitie veilig

Met een 6-1 overwinning op 't Knooppunt 2 uit Amsterdam hebben de zaalvoetballers van Texel Futsal de nacompetitie afgelopen vrijdag meer dan veilig gesteld. In de eerste helft gingen beide teams gelijk op in sporthal Ons Genoegen in Den Burg. Texel had op het veld wat meer overwicht, maar dat vertaalde zich niet in doelpunten, waardoor het 0-0 bleef. De tweede helft had een ander gezicht. Texel kwam met 2-0 voor, waarna 't Knooppunt meer naar voren moest komen. Dat kostte ruimte achterin bij de Amsterdammers en daar maakte Texel dankbaar gebruik van, waardoor het 6-1 kon worden. Ralph Slik (twee keer), Rinus Wesselman, Yorgo Helleman, Ruben Duinker en Pim de Lugt zorgden voor de doelpunten. Vrijdag 11 mei speelt Texel thuis in Ons Genoegen de eerste wedstrijd voor de nacompetitie. De tegenstander is nog niet bekend. Vrijdag 18 mei is aan de overkant de returnwedstrijd, waarna de winnaar van het onderling treffen doorgaat naar de volgende ronde.