Spanning en geluk bij het bowlen

Veel spanning en geluk in bowlingcentrum Hotel Den Helder vorige week maandag. Bij de dames was het Ingrid Witte die voor spektakel zorgde.

Met games van 190 en 200 pinnfall had ze een goede avond, ook Erna van der Star van team Kraanbedrijf Ronald Uitgeest kon op zijn tijd de nodige strikes incasseren. Door zuiver te gooien lanceerde ze mooie games van 182 en 170 pinnfall. Vooral de heren waren deze avond goed op dreef. Bij Remco Wanei uit team Paal 17 ging het hart sneller kloppen omdat hij afgelopen weken steeds games gooide van 190 pinnfall. Doordat er telkens pinns op de baan bleven staan raakte hij in euforische stemming en gooide eindelijk een super tweehonderdzestien game. Ook teamgenoot Piet Kager deed het leuk. Het werden games van 191, 193 en 195 pinnfall. Zo wisten ze royaal met 4-1 te winnen van team Best Tessels.

Teamstanden van de afgelopen week zijn: Bouw- en Timmerbedrijf Texel met 53 punten op de eerste plaats. Best Tessels tweede met 52 punten en op een keurige derde team Duinpark De Robbenjager met 42 punten.