13 maart 'Week van de ondernemer'

TOP en VVV slaan de handen ineen en houden gezamenlijk de eerste Texelse Week van de Ondernemer van 13 tot en met 15 maart in De Cocksdorp en Den Burg.

"Met dit project beogen we om de Texelse ondernemers nadrukkelijk mee te nemen in de nieuwe digitale en technologische revolutie (economie 4.0) die een enorme impact zal hebben op onze lokale economie", vertellen TOP-voorzitter Ronald Biesboer en VVV Texel-directeur Frank Spooren. "Het is ons doel om Texelse stakeholders te informeren over en inspireren door deze ontwikkelingen, die ons ook veel kansen bieden de komende jaren".

Aanwezigen krijgen een evenement voorgeschoteld met workshops, paneldiscussie en gerenommeerde sprekers. Feike Cats komt spreken over klantbeleving. Hij zette al eerder een zaal met Texelse ondernemers in vuur en vlam door hier op hilarische wijze over te spreken. Hans van Tellingen in auteur van #WatNouEindeVanWinkels en zet op inspirerende wijze het belang van de 'stenen' winkel neer. Zakenvrouw van het jaar 2017, Elske Doets, komt vertellen over haar manier van ondernemen. Zij leidt Jan Doets op een intuïtieve manier, waarbij teams zelfsturend zijn. Elske kiest altijd voor een andere, wellicht uitdagendere weg.

Thema's die ter sprake komen in de verschillende bijeenkomsten zijn onder meer: veranderend consumenten(zoek)gedrag, winkelmarktonderzoek, werkplezier, digitalisering versus persoonlijke dienstverlening en veel meer. VVV zal deze dagen ook benutten om ondernemers te informeren over haar activiteiten en adviserende sessies organiseren voor geïnteresseerden.

Meer informatie over het programma en het evenement op www.ondernemendtexel.nl.