Workshop opleiding spirituele psychologie

Inge Stevenson van Passion4life houdt vrijdag 23 februari een kennismakings-workshop voor de opleiding Spirituele Psychologie. De workshop is kosteloos en is 19.00-21.00 uur.

Spirituele Psychologie biedt twee thema's per jaar aan voor zelfontwikkeling. Stevenson, trainer, opleider, supervisor, therapeut, coach Gezondheidszorg en Sociale & Personele duurzaamheid: "Het is persoonlijk en professioneel interessant om vanuit een ruimer perspectief naar jezelf, cliƫnten en de wereld te kijken. Zeker nu de wereld steeds meer vraagt naar 'soft values' naast alle technologische ontwikkelingen. Wist je dat er zeker acht soorten bewustzijn te ontdekken zijn? Die kennis werd al geruime tijd voor onze jaartelling beschreven. Er is kennis van oude tradities overgebleven die het onderzoeken en ervaren waard zijn. Een energiesysteem waarmee je jezelf en anderen kunt helpen ontstressen en herstellen. Meditaties om ook de wijsheid en kwaliteiten die in jou opgeslagen liggen te ontdekken."

De introductie is kosteloos, vooraf aanmelden noodzakelijk. Dit kan bij Inge Stevenson, tel. 06 29028573. Meer informatie via www.passion4life.nl.