Winnaars competities 2017 Rob Blok en Louis van der Vis
Winnaars competities 2017 Rob Blok en Louis van der Vis Foto: Jeu de Boulesclub Den Burg

Boulewinst Blok en Van der Vis

Rob Blok werd eerste in de dinsdagcompetitie 2017 en Louis van der Vis eerste in de zaterdagcompetitie 2017 van de Jeu de boulesclub Den Burg. Beiden werden afgelopen zaterdag in het zonnetje gezet tijdens de jaarlijkse ledenvergadering van de vereniging die dit jaar 25 jaar bestaat.

Zij kregen de bijbehorende wisseltrofee mee naar huis. In de dinsdagcompetitie 2017 werden Louis van der Vis en Kees de Weerd tweede en derde.

In de zaterdagcompetitie 2017 waren het Rob Dapper en Annelies Zegel die tweede en derde werden.

Vanwege het 25 jarig jubileum was het een gezellige boel in het clubhuis. Het is de start van een feestelijk jaar voor de club. "Toernooien en uitwisselingen zullen in het teken staan van ons jubileum. Dat geldt zeker voor ons Texels Open op 7 juli 2018.

En ons nieuwe Eilandtoernooi dat op zaterdag 5 mei gespeeld gaat worden. Waarbij alle Texelse boulers, van welke club ook, zijn uitgenodigd deel te nemen."


Een feestelijke receptie voor de jubilerende club zal op dinsdag 1 mei plaatsvinden. De bestuursbezetting blijft in 2018 ongewijzigd", laat het bestuur van de vereniging weten.