Tevoko houdt dit jaar voor de 47ste keer het Buitentoernooi.
Tevoko houdt dit jaar voor de 47ste keer het Buitentoernooi. Foto: Archief Texelse Courant

Inschrijven Buitentoernooi Tevoko

Volleyballers kunnen zich vanaf donderdag 1 februari, vanaf 00.00 uur via internet inschrijven voor de 47e editie van het Volleybal Buitentoernooi van Tevoko.

Op 2 en 3 juni organiseert Tevoko voor de 47ste keer het toernooi op speelweide het Vierkante Stuk aan de Ploeglanderweg in de Dennen.

Een sfeervol volleybaltoernooi in de Dennen dat een lange traditie kent. Onder de deelnemers veel oudgedienden, wat het tot een jaarlijkse reünie maakt, maar ook jonge aanwas.

Op de 18 velden zijn maximaal 144 dames- en herenteams welkom, in vijf verschillende klassen. Alle deelnemers uit 2017 en overige invitaties hebben de kans zich in te schrijven, waarbij geldt "wie het eerst komt, wie het eerst maalt". Het Buitentoernooi is na vele jaren ondertussen een traditioneel besluit van de competitie en heeft inmiddels een hoog reünie gehalte.

De organisatie verwacht zoals eerdere jaren zo'n 900 volleyballers en zelfs een volgeboekt toernooi aan het einde van de eerste inschrijfdag.

Ook de Texelse teams, gebruikelijk zo'n 20, dienen zich dus tijdig aan te melden. Nadere informatie op www.tevoko.nl/buitentoernooi.