Rick wil Famke Louise naar Texel halen

Rick van der Meer - naar eigen zeggen de grootste fan van Famke Louise - wil de rapster naar Texel halen. Om dit te bewerkstelligen is hij een doneeractie begonnen via doneeractie.nl.

Op de doneerwebsite schrijft hij: "mijn naam is Rick van der Meer en ik ben ongetwijfeld de allergrootste Fan van Famke Louise. Ik zit op dit moment op Texel en het lijkt mij gewoon een geweldig idee om Famke hierheen te laten komen en gewoon een enorm leuk feestje te maken hierzo. Helaas denkt niet iedereen er zo over en is zij volgens een aantal mensen niet succesvol genoeg om hier volle zalen te trekken. Ik denk daar natuurlijk heel anders over en heb besloten om het heft maar in eigen handen te nemen. Daarom hoop ik dat jullie er een kleine bijdrage voor over hebben om mijn droom uit te laten komen."

Het nieuws over de actie bleef niet beperkt tot Texel. Ook De Telegraaf nam het nieuws zondag mee op de website. Niet iedereen zit overigens op haar bezoek te wachten. Er is inmiddels ook een tegenactie gestart via dezelfde website. "Met het ingezamelde geld zullen wij op zoek gaan naar een andere artiest die op zijn minst live ook een paar rake noten uit zijn of haar mond kan krijgen of een bekende dj zodat we ons geen zorgen hoeven te maken om valse noten. De entree zal dan natuurlijk ook gratis zijn, gezien 2200 euro wel een behoorlijk bedrag is voor iemand die eigenlijk helemaal niets kan."

Beide acties haalden tot op heden nog geen €100,- op.