Het Belgische trio Mosa Trio
Het Belgische trio Mosa Trio Foto Went & Navarro

Klassiek concert Mosa Trio in Hoornderkerkje

In de concertreeks New Masters on Tour maandag 15 januari in het Hoornderkerkje in Den Hoorn het Mosa Trio. Aanvang 20:15 uur.

Het Mosa Trio presenteert zich met een gedurfd programma, een buitenkansje voor liefhebbers van pianotrio. Het trio speelt drie belangwekkende trio's uit het repertoire van Ravel, Haydn en Sjostakovitsj en voegt er het verplichte werk voor de Orlando Competition van Sam Wamper aan toe. 'Het Mosa Trio is goed in het creëren van een verhaal', schreef de pers al eerder. Voer voor pianotrio-adepten.

Het Belgisch-Nederlandse Mosa Trio heeft zich sinds de oprichting in 2010 gemanifesteerd als een van de meest veelbelovende jonge pianotrio's. De drie musici ontmoetten elkaar op het Conservatorium van Maastricht en wisten als trio al snel hoge ogen te gooien bij competities. Zo won het trio onder andere de Storioni Ensemblewedstrijd en de Orlando Competition.

Het Mosa Trio presenteert bij het concert de nieuwe CD met de werken die worden uitgevoerd tijdens het concert.

Toegangsprijzen: Normaal € 16,-, CJP/Jongeren tot 30 jaar €8,-. Kinderen tot en met 12 jaar gratis. Online-bestellingen: www.texel.net.

Kaartverkoop: bij de VVV Texel en vanaf een half uur voor aanvang van het concert bij het Hoornder kerkje.

Meer informatie op de website www.tihms.com.

De concertreeks New Masters on Tour biedt een podium aan jonge muziektalenten uit de hele wereld.