De jongste jeugd van Texel'94 in actie tijdens een zaalvoetbaltoernooi.
De jongste jeugd van Texel'94 in actie tijdens een zaalvoetbaltoernooi. Foto: Texel'94

Zaalvoetbal jeugdteams Texel'94

De jeugd van Texel'94 speelde zaterdag een sportief zaalvoetbaltoernooi in sporthal Ons Genoegen. Het toernooi dat jaarlijks wordt gehouden werd om 9.00 geopend door de jongste jeugd, de "mini's .

Het toernooi werd geopend door de mini's, JO9 en JO11. Er werd onderling leuk en sportief gespeeld.

Na een korte break met limo, koek en voor iedereen een herinneringsvaantje was het om 10.00 uur de beurt aan de vier teams van de JO9. Ook hier mooie wedstrijden en bleef het tot de laatste seconde spannend wie er als winnaar uit de bus zou komen. Arsenal eindigde door een beter doelgemiddelde op de eerste plaats, gevolgd door Liverpool. Derde werd Everton en vierde Manchester City.

Het toernooi werd afgesloten door de zaalvoetballers JO11. Ook hier vier teams die het tegen elkaar opnamen. Aangemoedigd door het talrijke publiek won Benfica ongeslagen het toernooi. Op de tweede plaats Juventus, derde werd Anderlecht en vierde Bayern Munchen. Alle kinderen kregen een herinneringsvaantje en wat lekkers.

"Al met al een geslaagde en sportieve dag!", meldt de organisatie.