Huisvrouwen bestaan niet gaat zijn tweede week in.
Huisvrouwen bestaan niet gaat zijn tweede week in. Foto: Filmfoto

Genoeg te zien in Cinema Texel

Er zijn deze week geen nieuwe films in Cinema Texel, toch is er voor jong en oud genoeg te zien in de bioscoop. Zo kan de volwassen garde onder meer terecht bij 'Star Wars: The Last Jedi' en 'Huisvrouwen Bestaan Niet'. Voor de kinderen draaien 'Ferdinand' en 'Coco'. Voor het hele gezin is de film 'Jumanji: Welcome to the Jungle' een prima uitje.

In de komedie Huisvrouwen bestaan niet worden twee zussen en hun moeder gedwongen om hun verschillen aan de kant te schuiven en na te denken over het leven en huishouden dat ze voeren. Gijsje is een jonge, ambitieuze controlfreak die niks liever wil dan zwanger worden én carrière maken op het reclamebureau waar ze werkt. Haar oudere zus Marjolein is getrouwd, heeft drie kinderen en is net haar baan als journalist kwijt. Haar nieuwe ambitie: schoolpleinmoeder worden.

In het gloednieuwe avontuur Jumanji: Welcome to the Jungle zijn de rollen omgekeerd wanneer vier tieners de wereld van het spel Jumanji binnengesleurd worden. Wanneer vier middelbare scholieren een oude videogame genaamd Jumanji ontdekken waar ze nog nooit van hebben gehoord, worden ze meteen de junglewereld van het spel ingetrokken.

Voor het complete filmprogramma: zie rechts of www.cinematexel.nl.