In Cinema Texel is het vervolg op Jumanji te zien.
In Cinema Texel is het vervolg op Jumanji te zien. Foto: Filmfoto

Jungleklassieker uit '95 krijgt vervolg

Jumanji, de komische avonturenfilm uit 1995 heeft een vervolg. 'Jumanji: Welcome to the Jungle' is deze week net als de film 'Ferdinand' te zien in de voorpremières van Cinema Texel. Verder gaat 'Star Wars: The Last Jedi' in première.

In het gloednieuwe avontuur Jumanji: Welcome to the Jungle zijn de rollen omgekeerd wanneer vier tieners de wereld van het spel Jumanji binnengesleurd worden. Wanneer vier middelbare scholieren een oude videogame genaamd Jumanji ontdekken waar ze nog nooit van hebben gehoord, worden ze meteen de junglewereld van het spel ingetrokken. Ze veranderen in de game-personages die ze zelf kozen. Om het spel te verslaan, moeten zij het gevaarlijkste avontuur van hun hele leven ondernemen, anders kunnen ze voor eeuwig in de game vast blijven zitten.

De kinderfilm Ferdinand speelt zich af in Spanje en vertelt het verhaal van een grote stier met een klein hartje. Als hij ten onrechte aangezien wordt voor een gevaarlijk beest wordt hij gevangen genomen en weggevoerd.

In Lucas' film Star Wars: The Last Jedi gaat de Skywalker-saga verder. Nieuwe personages uit Star Wars: The Force Awakens sluiten zich aan bij legendarische Star Wars-iconen. In een episch avontuur worden eeuwenoude mysteries over 'the Force' onthuld.