Best Tessels aan kop in bowlingcompetitie

Een mooie en spannende strijd in bowlingcentrum Hotel Den Helder. Speler Martien Roeper doet verslag van de afgelopen twee weken.

Maandag 27 november begon de avond goed; bij de dames was het Ilona Koopman van team Duinpark De Robbenjager die een pluim verdiende. Doordat haar bal zuiver over de bowlingbaan rolde behaalde ze een goede 150 en 160 pinfall. Ook de altijd gezellige Clara Hemelrijk van team WBZ had oog voor het bowlen en gooide eveneens een 160 game. Bij de heren was vooral Remco Wanei uit team Paal 17 heer en meester op de baan. Door twee uitstekende tweehonderd games te gooien met een 201 en een daverende 215 pinnfall en een serie van 734 had hij, zoals hij zelf zei, de avond van zijn leven.

Pinfall in the pocket

Maandag van 4 december ook spanning en sensatie. Bij de heren gooide Piet Kager van team Paal 17 een prachtige 193 game. In het team van Best Tessels deed Martien Roeper daar nog een schepje bovenop. Met de ene strike na de andere eindigde hij met een super 211 pinfall in de pocket. Het team Best Tessels doet het dit seizoen erg goed en staat op de eerste plaats in het bowlingklassement.

Teamuitslagen week 9:

Best Tessels/WBZ 5-0; Paal 17/Duinpark De Robbenjager 1-4; Kraanbedrijf Ronald Uitgeest/Bouwtimmerbedrijf Texel 2-3.