De nieuwste Star Wars-film is binnenkort te zien in de bioscoop.
De nieuwste Star Wars-film is binnenkort te zien in de bioscoop. Foto: Filmfoto

Nieuwe Star Wars-film in aantocht

"Gek van Geluk", "Paddington 2", "Loving Vincent" en "Star Wars: The Last Jedi (vanaf woensdag 13 december); het zijn zo maar wat nieuwe films die (binnenkort) te zien zijn in Cinema Texel.

In Gek van Geluk kruipt Plien van Bennekom in de rol van single moeder Lena. Ze schrijft liefdesliedjes, maar door een gebrek aan romantiek komt er weinig meer uit haar pen. Dan verzint de zangeres en haar beste vriendin Valerie (Carly Wijs) een oplossing: ze huurt een werkloze acteur in om Lena's hoofd ter inspiratie op hol te brengen. Lena valt als een blok voor de aantrekkelijke Hugo (Matteo van der Grijn) en het plan lijkt te slagen. Totdat...

Loving Vincent is een uniek project over het leven en de mysterieuze dood van Vincent van Gogh: de eerste compleet geschilderde speelfilm ter wereld.

In Lucasfilm's Star Wars: The Last Jedi gaat de Skywalker-saga verder. Nieuwe personages uit Star Wars: The Force Awakens sluiten zich aan bij legendarische Star Wars-iconen. In een episch avontuur worden eeuwenoude mysteries over de Force en schokkende openbaringen uit het verleden onthuld.

Het volledige filmaanbod vindt u rechts, reserveren kan via www.cinematexel.nl.