De Goede Doelen Sint maakte de bewoners van Bliedhuus Texel blij.
De Goede Doelen Sint maakte de bewoners van Bliedhuus Texel blij. Foto:

Goede Doelen Sint schenkt Bliedhuus speeltafel

Feest dinsdag in Bliedhuus Texel, bij het bezoek van Sinterklaas en Zwarte Pieten. Ze kwamen niet met lege handen, maar hadden een prachtige speeltafel meegebracht. Aan de ene kant een poolbiljart waarmee de bewoners naar hartenlust dit balspel kunnen spelen. Maar als het speelbord wordt omgedraaid kunnen de bewoners er een potje airhockey op spelen.

Een cadeau van de Goede Doelen Sint. Deze goedheiligman is in de Sinterklaasperiode met zijn medewerkers ruim twee weken lang van hot naar her gerend en heeft menig kinderhart blij gemaakt. Sint dook op bij de kinderen thuis, op school en maakte zijn opwachting bij menig bedrijf.

Veel kinderharten gingen er sneller door kloppen, alles ten faveure van het Texelse goede doel. Het geld dat hiermee werd opgehaald, schenkt de Sint aan een goed doel dat gericht is op kinderen op het eiland. De speeltafel was een diepe wens van de bewoners van het Bliedhuus. Gymvereniging Oudeschild ontving een cheque van €250,-, voor de aanschaf van gymattributen.

De Goede Doelen Sint dankt de Texelaars voor hun reserveringen en steun.