Afbeelding
Foto:

Prijzen verhalen naar drie goede doelen

De drie winnaars van de Verhalenmuiddag van het Texelsfondspodium onlangs, mochten als prijs elk €100,- besteden aan een goed doel op Texel.

Gerard Witte, met een verhaal over verjaardagen van zijn familie, heeft zijn prijs beschikbaar gesteld om met Kerst lekkere amandelstaven aan te bieden aan mensen die aangewezen zijn op de Voedselbank. Met dit plan wendde Gerard zich tot Bakker Timmer, die het zo'n geweldig initiatief vond, dat zij er nog eens een kerststol per gezin bij doen. Josje van de Berk, coördinator van de Voedselbank, is erg blij met dit hartverwarmende gebaar: "Alle bijdragen zijn van harte welkom om onze mensen juist met de feestdagen eens extra te verwennen!"

De andere prijswinnaars, Berth Boogaard het een verhaal over het strandje van "Nuwwe Skil" en Simon Dros zijn hilarische verhaal over het opvangen van ontlasting voor darmonderzoek, hebben honderd euro geschonken aan respectievelijk het Maartenhuis en de Kinderboerderij.

Er zijn al vier verhalen binnengekomen voor de volgende verhalenmiddag, najaar 2018. Verhalen mogen het hele jaar door worden gemaild naar Liesbeth Rijk, e.rijk@zorgring.nl. Geschreven verhalen kunnen worden ingeleverd bij De Buureton, Beatrixlaan 43 te Den Burg.

Op de foto hieronder alle deelnemers aan de Verhalenmiddag.