Gian Battista Marci is geslaagd voor de studie MBA Aviation Management.
Gian Battista Marci is geslaagd voor de studie MBA Aviation Management. Foto: Familie Marci

Geslaagd: Aviation Management

Gian Battista Marci is vorige week afgestudeerd. Hij voltooide zijn masteropleiding vorige week aan de Coventry University in Birmingham.

Zijn studierichting was MBA Aviation Management, met als afstudeerproject "Route development between Sardinia & The Netherlands". Dit onderwerp is niet toevallig gekozen, zijn vader Rossano komt van Sardiniƫ, de familie Marci reist regelmatig van en naar het Italiaanse eiland. Tot voor kort had KLM geen rechtstreekse vlucht, maar inmiddels heeft KLM een rechtstreekse lijn op Calgary Airport op Sardiniƫ. Steeds meer Nederlanders vieren er hun vakantie.

Gian Battista (28) heeft gestudeerd aan de Emirates Aviation University. Deze werkt samen met meerdere universiteiten, onder meer die in Birmingham. Hij combineerde zijn studie met een baan als cabin supervisor bij de Emirates. Nu is hij werkzaam bij de KLM, als planner voor Passenger Services.

Hij is afgestudeerd met Lof en kreeg voor zijn afstudeerscriptie een 7,2. In 2012 haalde hij zijn bachelor, nu voltooide hij zijn master-opleiding.