G-team verliest uit tegen Schagen

Het G-team speelde zaterdag uit tegen Schagen. Eerder dit seizoen verloor Texel de thuiswedstrijd kansloos met 7-1, ditmaal werd het een 2-0 nederlaag.

Na overleg met de tegenstander werd vooraf besloten dat Texel-coach Martien Maat bij de Texelaars mee zou spelen, zodat men toch nog over een wisselspeler kon beschikken. Zoals vaker dit seizoen kon Texel de eerste helft de tegenstander goed tegenstand bieden en tot ongenoegen van Schagen werd er niet gescoord. Ruststand 0-0.

Het eerste kwartier na rust kon Texel de tegenstander nog van scoren afhouden, maar het gemis van vier basisspelers brak Texel ook ditmaal aan het einde van de wedstrijd op zodat Schagen nu wel tweemaal wist te scoren en een verdiende 2-0 overwinning wist te behalen. Komend weekend is het G-team vrij en op 9 december speelt het zijn laatste wedstrijd van de najaarscompetitie tegen kampioen Dindua.