Markthal Rotterdam.
Markthal Rotterdam. Foto: Flickr

Inspiratietrip naar Rotterdam met TOP en VVV

VVV Texel en TOP organiseren 7 en 8 december een inspiratietrip naar de bruisende stad die Rotterdam heet. Voor de trip is nog een aantal plekken vrij.

Deze stad wordt gekenmerkt door een bloeiende foodcultuur met veel jonge en creatieve ondernemers actief in retail, horeca en cross-overs. Dankzij inspirerende locaties als de Markthal, het nieuwe Centraal Station en de Fenix Food Factory, komt Rotterdam de laatste jaren voor in alle internationale top 10 lijstjes. Net als Texel.. Wat ons betreft redenen te over om ons onder te dompelen in deze metropool en te ondervinden wat hun sleutel tot het succes is. De trip bestaat uit inspirerende lezingen van succesvolle ondernemers en entrepreneurs, plus lunch, borrel, diner en overnachting. Food platform "De Buik van Rotterdam" neemt ons mee voor een uitgebreide tour, waarmee deuren opengaan die normaliter gesloten blijven.

Kosten: slechts € 99,- per persoon (o.b.v. eigen vervoer) en ook niet-TOP leden zijn welkom. Let op: Het aantal plekken is gelimiteerd, dus meld je snel aan. Aanmelden via: secretariaat@texel.net. Vragen? Bel met Frank Spooren 06-524 88 618. Graag tot 7 december in Rotterdam.